دجاجة مشويه بالكيس طريقه جديده لي منال العالم
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
دجاجة مشويه بالكيس طريقه جديده لي منال العالم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
طريقه جديده للدجاجة المشويه بالفرن ولكن داخل الكيس الحرارى
نبدا بالمقادير = دجاجه وزن كيلو على الاقل وممكن ازيد-- م ك زيت زيتون او ذره-- ع ليمونه-- م خل -- م ك
كمون وكسبره ناعمه وكركم--ملح وفلفل-- م بابريكا-- نص م شطه-- ثوم وجنزبيل مفروم-- فلفل اخضرمفروم--
2 بصله مفرومه--خضار عباره عن = 2 بطاطس -- 2 كوسه -- 2 جزره كلهم مقطعين قطع كبيره علشان مايتهريش
الطريقه=
نجهز كيس الفرن قبل الاستعمال بان نحط فيه شويه دقيق ونقلبهم فيه كويس من كل الجهات علشان لما نحط الدجاجة مايلزقش فيه وبعدين نفضى باقى الدقيق الزايد من الكيس ونتركه جانبا لحين الاستعمال
--نغسل الدجاجة كويس جدا بالطريقه المعروفه بالدقيق من جوه وبره --
-- فى طبق نجهز الحشو = نحط مقدار الزيت مع كل المقادير والبصل عليهم ونقلبهم مع بعض كويس ونحشى بيهم الدجاجة من جوه وبره وتحت الجلد كمان وباقى الحشوه بقلبها فى مقدار الخضار اللى عندنا المقطع
--نخرم الدجاجة بالسكين عده خروم وندخلها الكيس ونحط حوليها الخضار المتبل معاها بالكيس ونقفل عليهم
بالقفل الخاص الموجود تبع الكيس ونحطهم فى صينيه الفرن ونخرم الكيس بالشوكه من الحروف لدخول الهوا ويساعد فى التسويه خلوا بالكوا وندخلها الفرن ساعه ونقدم معاها ارز ابيض وسلطه خضرا وبالهنا والشفا
--وهيك بيكون عندك اكله سهله وسريعه الدجاجة المشويه بالفرن والخضار والتتبيله الرائعه طعمها يجنن والارز والسلطه اكله مناسبه
--جربوها ومش حتندموا وان شاء الله تنال رضاكم وللامانه انا وخداها من منال العالم ودايما بعملها
وارجو التقييم والدعاء
والسلام عليكم ورحمه الله
طريقه جديده للدجاجة المشويه بالفرن ولكن داخل الكيس الحرارى
نبدا بالمقادير = دجاجه وزن كيلو على الاقل وممكن ازيد-- م ك زيت زيتون او ذره-- ع ليمونه-- م خل -- م ك
كمون وكسبره ناعمه وكركم--ملح وفلفل-- م بابريكا-- نص م شطه-- ثوم وجنزبيل مفروم-- فلفل اخضرمفروم--
2 بصله مفرومه--خضار عباره عن = 2 بطاطس -- 2 كوسه -- 2 جزره كلهم مقطعين قطع كبيره علشان مايتهريش
الطريقه=
نجهز كيس الفرن قبل الاستعمال بان نحط فيه شويه دقيق ونقلبهم فيه كويس من كل الجهات علشان لما نحط الدجاجة مايلزقش فيه وبعدين نفضى باقى الدقيق الزايد من الكيس ونتركه جانبا لحين الاستعمال
--نغسل الدجاجة كويس جدا بالطريقه المعروفه بالدقيق من جوه وبره --
-- فى طبق نجهز الحشو = نحط مقدار الزيت مع كل المقادير والبصل عليهم ونقلبهم مع بعض كويس ونحشى بيهم الدجاجة من جوه وبره وتحت الجلد كمان وباقى الحشوه بقلبها فى مقدار الخضار اللى عندنا المقطع
--نخرم الدجاجة بالسكين عده خروم وندخلها الكيس ونحط حوليها الخضار المتبل معاها بالكيس ونقفل عليهم
بالقفل الخاص الموجود تبع الكيس ونحطهم فى صينيه الفرن ونخرم الكيس بالشوكه من الحروف لدخول الهوا ويساعد فى التسويه خلوا بالكوا وندخلها الفرن ساعه ونقدم معاها ارز ابيض وسلطه خضرا وبالهنا والشفا
--وهيك بيكون عندك اكله سهله وسريعه الدجاجة المشويه بالفرن والخضار والتتبيله الرائعه طعمها يجنن والارز والسلطه اكله مناسبه
--جربوها ومش حتندموا وان شاء الله تنال رضاكم وللامانه انا وخداها من منال العالم ودايما بعملها
وارجو التقييم والدعاء
والسلام عليكم ورحمه الله
frooha pinkangil- شخصية مميـزة
- عدد المساهمات : 514
نقاط : 6006
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 08/08/2010
العمر : 26
الموقع : الاردن
مواضيع مماثلة
» طريقه عمل عجينه المعجنات بالصور طبعا
» اغرب كيك في العالم
» طريقه سهله لقيام الليل
» طريقه صنع حقائب ورقيه باستخدام ورق الصحف
» اغرب واحلى طريقه لتقديم الآيسكريم:
» اغرب كيك في العالم
» طريقه سهله لقيام الليل
» طريقه صنع حقائب ورقيه باستخدام ورق الصحف
» اغرب واحلى طريقه لتقديم الآيسكريم:
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى